آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
بنده و برادرم به صورت شراکتی (پنجاه درصد) یک کارخانه تولید یراق آلات با حدود ده کارگر داریم. اکنون همسرم دادخواست مهریه دادهاند ولی بنده قبل از اجرائیه ایشان، سهم خود از کارخانه را به برادرم انتقال دادهام و دیگر با حسابهای بانکی خود کار نمیکنم و کلیه درآمد کارخانه به حساب برادرم واریز میشود.
ایشان هم به عنوان شریک بنده تاجر هستند و در حال حاضر بنده هیچ دارایی به نامم ندارم. ولی در قانون تجارت بنده نیز تاجر محسوب میشوم و اعسار بنده بابت مهریه پذیرفتنی نیست. در حالی که بنده هیچگونه بدهی اعم از مالیاتی و بیمه و چک و ... ندارم و شخص کاملا خوش حسابی بودهام و فقط بابت اعسار مهریه دچار مشکل شدهام و قصد پرداخت مهریه همسرم ندارم.
سوال بنده این است با شرایط فوق بنده میتوانم درخواست ورشکستگی بدهم و آیا صرفا بخاطر قسطبندی کردن مهریه با ورشکستگی بنده موافقت میشود؟
درخواست ورشکستگی بر اساس قانون تجارت ایران تنها برای تاجران امکانپذیر است و باید ناشی از ناتوانی واقعی در پرداخت دیون تجاری باشد، نه برای فرار از پرداخت مهریه.
بر اساس ماده ۴۱۲ قانون تجارت، ورشکستگی باید ناشی از توقف در پرداخت دیون تجاری باشد. انتقال اموال به دیگران برای جلوگیری از پرداخت دیون میتواند به عنوان تقلب تلقی شود.
در نتیجه، درخواست ورشکستگی به منظور فرار از پرداخت مهریه ممکن است توسط دادگاه رد شود و حتی ممکن است منجر به عواقب حقوقی و کیفری برای شما شود.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
با سلام میبایست دادخواست ورشکستگی بدهید که اول اثبات آن برای شما با توجه به فعال بودن کارخانه بسیار سخت است ثانیا در صورت صدور حکم ورشکستگی امکان فعالیت تجاری را از دست خواهید داد بنابراین توصیه نمیشود