آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام
بنده مردی ۴۰ ساله هستم و ۱۵ سال هست ازدواج کردهام و یک دختر ۶ ساله و یک پسر ۱۴ ساله دارم.
همسر بنده اخیرا ادامه زندگی را غیر ممکن کرده و شرط کرده که برای ادامه زندگی، اموالی را به نام ایشان کنم و البته در عوض حقوق کامل ایشان (مهریه، نفقه و ...)، ارزش این اموال برابر مهریه میباشد. (نصف این اموال قبلا به نام ایشان شده ولی متاسفانه امضاء یا سندی ندارم ولی ایشان گفته اگر باقی را به نام ایشان کنم سند میدهد)
این کار به چه شکل باید انجام شود که:
۱. شکل قانونی داشته باشد
۲. امکان سوء استفاده و نیت بد و دوبارهخواهی را در آینده ندهد و زندگی دوام داشته باشد
۳. در صورتی که زن بعد از این انتقال تصمیم به خلف وعده و جدایی گرفت، ضرری سمت مرد نباشد و بالعکس ضرر سمت ایشان باشد (به هدف اینکه از این تصمیم جلوگیری شود)
۴. آیا امکان دارد در خصوص حضانت فرزندان بعد از جدایی و بعد از سن تکلیف توافقی کرد؟ چون به واسطه کار و دوری از خانه فرزندان با مادرشان بیشتر بودند و دخترم در ۹ سال و پسرم در ۱۵ سال، درست نمیتوانند تصمیم بگیرند.
برای انجام انتقال اموال به شکلی که قانونی باشد و از سوء استفاده جلوگیری شود، باید قرارداد انتقال اموال به صورت رسمی و با حضور در دفترخانه اسناد رسمی انجام شود. در این قرارداد باید به روشنی شرایط انتقال اموال و تعهدات هر دو طرف ذکر شود و امضای هر دو طرف و شهود نیز وجود داشته باشد.
در خصوص جلوگیری از سوء استفاده، میتوانید در قرارداد ذکر کنید که این انتقال اموال به شرط ادامه زندگی مشترک و عدم تقاضای طلاق از سوی همسر انجام میشود. همچنین میتوانید بندی اضافه کنید که در صورت خلف وعده از سوی همسر، اموال به شما بازگردانده شود.
در مورد حضانت فرزندان، طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی، حضانت فرزندان تا سن ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است. با این حال، شما میتوانید با همسرتان توافق کنید که حضانت فرزندان بعد از سن تکلیف نیز با مادر باشد، اما این توافق باید به صورت رسمی ثبت شود و به تأیید دادگاه برسد.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
سلام شما میتوانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید وزن کلیه حقوق خود ازجمله مهریه نفقه وغیره را ابرا و بذل نماید وشما در در قبالش سند بزنید ودرخصوص حضانتبعد از ۷سالگی حضانت باپدر است